Fundació Benallar

el repte de la convivència en igualtat
 

Els nostres Projectes

 

  • Habitatge
  • Formació i inserció laboral
  • Activitats interculturals
  • Les activitats interculturals i formatives de Benallar són les que permeten crear la interrelació i el sentit de família, que és l'objectiu de la Fundació. Les idees de molts, fetes realitat, fan que moltes persones que ens visiten o vénen buscant ajuda es converteixin en voluntaris.

    Nadal i Final de Curs són els dos moments forts de trobada de la família Benallar. Adults, nens, voluntaris, s'uneixen per celebrar la trobada, la festa, l'acollida, la relació. Totes aquestes actituds van propiciant, a poc a poc, l'amistat entre uns i altres.
    Amb les sortides culturals, s’afavoreix que es coneguin de prop els llocs més significatius de la societat catalana per poder entendre-la i estimar-la millor. Es visita algun lloc típic o emblemàtic de Barcelona i  rodalies.


  • Assessoria Jurídica

Benallar ofereix un servei d'Assessoria Jurídica gratuïta a través d'una advocada voluntària. Els joves que viuen al Programa d’habitatge de la Fundació o els alumnes que participen als cursos de l’entitat poden utilitzar aquest servei per fer tràmits sobre la seva situació jurídica.