La depressió atmosfèrica ‘Glòria’ que afecta tot l’estat des del passat dissabte amb forts vents, pluges i nevades, ha causat estralls a diverses poblacions. Ha provocat desbordaments de rius, nombroses destrosses en els passejos marítims, talls de llum, a les carreteres i al transport públic, i pèrdues en l’agricultura. L’hort de Benallar no ha estat una excepció i ha patit els efectes del temporal.

El vent i la pluja han estat els causants de les petites destrosses a l’hort i a les seves instal·lacions.

Les conseqüències del temporal

A l’hort de Benallar, les conseqüències no han estat greus. El vent i la pluja han estat els culpables de les destrosses a l’hort i a les seves instal·lacions. El vent s’ha endut una part del sostre del taller i ha fet caure un dels arbres que envolten els conreus. Una altra de les conseqüències provocades per la borrasca ‘Glòria’, ha estat que s’ha hagut de drenar l’aigua que queia en excés i que ha omplert tot el cabal de la bassa.

Re-condicionament del taller
Sortida del sol a l'hort

Poc a poc, i gràcies a l’esforç dels joves del Curs d’Horticultura Ecològica i Jardineria, l’hort anirà tornant a la normalitat i tot estarà preparat per l’inici del curs el proper mes de febrer.