Aquest mes de gener, a la Fundació Benallar, ja hem iniciat els nous cursos de castellà. Es tracta d’uns cursos que compten amb un mètode propi, el Projecte Éliris. Aquest és un mètode que està donant molt bons resultats a tots aquells estudiants que han cursat els cursos.

El Projecte Éliris es caracteritza per fonamentar-se en la gramàtica cognitiva i per incloure un gran dinamisme a l’aula. Destaca també l’especificitat en l’anivellament dels alumnes i la presència de la perspectiva d’igualtat de gènere en els materials treballats a classe.

Aquests cursos es desenvolupen tant a Barcelona com a Cornellà.

A Barcelona:

S’imparteixen classes en un projecte de Càritas de la parròquia de Nostra Senyora del Carme, que es troba al carrer Sant Antoni Abat, 10. Les classes són quatre dies per setmana, de dilluns a dijous i els nivells i horaris són els següents:

  • Neo, A1 i A2 de 9.30 a 11.00
  • B1 d’11.30 a 13.00

Les classes també es desenvolupen a les instal·lacions que Comissions Obreres té a la Via Laietana. Així mateix, els horaris dies de classe van de dilluns a dijous. Nivells i horaris:

  • Neo-A1 i A2 de 15.30 a 17.00

A Cornellà:

Les classes s’imparteixen en un projecte de Càritas de la parròquia de Sant Miquel del carrer Josep Feliu i Codina, 5, amb classes de dilluns a dijous. Els nivells i horaris són els següents:

  • Alfa, Neo i A1 de 9.30 a 11.00
  • A2.1 i A2.2 d’11.30 a 13.00

Us animem que poseu en contacte amb nosaltres a totes aquelles persones que pugin estar interessades en realitzar aquests cursos. Cal remarcar que, abans que un estudiant es pugui incorporar a les classes, serà necessari acordar cita prèvia per a fer-li una prova de nivell.

Per inscripcions i consultes, podeu contactar amb nosaltres a través dels següents emails:

Barcelona: ruben.capilla@benallar.org
Cornellà: raquel.rojo@benallar.org